(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Kedlubnové zelí
Potřebné ingredience
8 až 10 kedluben
2 lžíce sádla
1 středně velká cibule
sůl
trochu kmínu
podle vlastní chutě cukr a ocet
Postup přípravy
Oloupané kedlubny nastrouháme na hrubším struhadle na nudličky.
Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhané kedlubny, osolíme, přidáme trochu kmínu,cukr, ocet a dusíme téměř do měkka. Chceme-li mít zelí hustší, dusíme zároveň s kedlubnami na jemném struhadle nastrouhaný větší brambor.
Podáváme k pečenému masu, kachně nebo huse.
Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhané kedlubny, osolíme, přidáme trochu kmínu,cukr, ocet a dusíme téměř do měkka. Chceme-li mít zelí hustší, dusíme zároveň s kedlubnami na jemném struhadle nastrouhaný větší brambor.
Podáváme k pečenému masu, kachně nebo huse.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé